Om PTogSundhed

Kontakt@PTogSundhed.dk

+45 25 64 29 63

Hvem er PT og Sundhed?

Personlig Træner ProfilSion Antonisen, 28 år

 

Uddannelse:

Jeg er uddannet proffessionsbachelor i Ernæring og sundhed, samt autoriseret klinisk diætist. Derudover er jeg uddannet Fitness Instruktør og Personlig Træner gennem CPH West og har siden da arbejdet med faget Personlig træning, foruden mit arbejde som Instruktør i Bike, Funktionel Træning og Bootcamps.

 

Målgruppe:

Ønsker du at opnå et vægttab og skabe de bedste muligheder for at holde det, uden at vende tilbage til udgangspunktet, er du kommet til det rette sted.

Målgruppen for mit arbejde er hovedsageligt 18+ der ønsker en reduktion i deres fedt%. Vi arbejder mod målet, samtidig med planen bliver tilpasset netop dit liv og dine forudsætninger.

Derudover har jeg erfaring med planlægning af forløb til både øget styrke, samt muskelmasse.

Mit fokus er i høj grad at skabe et solidt fundament for udvikling, ved hjælp af kost- og livsstilsændringer, som støtte til den tilrettelagte træning.

 

Vejledning i kost:

En stor del af mit arbejde danner omdrejningspunkt om kosten vi spiser og forholdet vi har til mad. Madro, balance og nydelse er hovedpunkter i et vellykket forløb. Jeg guider mine klienter i en jungle af ”trosretninger” indenfor madkulturer og hjælper med at finde den måde der fungere bedst for dem at spise på.

 

Tider der undervises i:
Mine tider er meget fleksible og der er mulighed for booke træning og konsultationer imellem 05.00 og 21.00. 

Kontakt

Tlf: +45 25 64 29 63

Email: Kontakt@PTogSundhed.dk


Handelsbetingelser


Booking tiderDer er mulighed for booking mellem 05.00-21.00
Kontakt for yderligere info og mødebooking


Copyright © All Rights Reserved