Om PTogSundhed

Hvem er PT & Sundhed?

Personlig Træner ProfilSion Antonisen, 28 år

 

Uddannelse:

Jeg er uddannet proffessionsbachelor i Ernæring og sundhed, samt autoriseret klinisk diætist. Derudover er jeg uddannet Fitness Instruktør og Personlig Træner gennem CPH West og har siden da arbejdet med faget Personlig træning, foruden mit arbejde som Instruktør i Bike, Funktionel Træning og Bootcamps.


Derudover studerer jeg en kandidat i idræt og sundhed, hvor jeg specialiserer mig i træningsfysiologi.

 


Erfaring og målgruppe:

Gennem min "sports kariere" har jeg afprøvet mange forskellige sportsgrene, uden at jeg fandt mig helt til rette i nogen af dem. Håndbold, fodbold, skydning, svømning, gymnastik, badminton.. you name it. Indtil jeg blev introduceret for styrketræning, som ramte plet! 
Siden da har jeg brugt utallige timer i fitness centeret og nåede også et par konkurrencer i styrkeløft og bodybuilding henad vejen. 

Dette er styrketræningen jeg brænder for og det har været en stor motiverende faktor for mig gennem mine uddannelser som personlig træner, bachelor i ernæring og sundhed og sidenhen kandidat i idræt og sundhed. 

Jeg arbejder både med sportsudøvere og personer der aldrig har sat sin fod i et fitnesscenter før. Unge som gamle. Mit primære område ligger dog hos mænd og kvinder der ønsker at introducere en mere aktiv hverdag til deres livsstils, på en måde der fungerer med deres udgangspunkt. Ofte er det nogen der har et ønske om enten at opnå et vægttab, øget muskelmassen eller få mere velvære. 


 

Tider der undervises i:
Booking kan ske i tidsrummet:

6-22 i hverdagen

7-18 Lørdag/Søndag