Forløbs Pakker

OBBC
Rugårdsvej 23
5000 Odense C

Kontakt@PTogSundhed.dk

+45 25 64 29 63

Begynd dit forløb her!

Formålet med personlig træning, kan i høj grad varieres efter, hvad dit mål og din baggrund er. Det kan være en guide for dig, i en verden med store mængder, mere eller mindre, underbyggede teorier. Samtidig får du et par ekstra øjne, til at spotte om processen går som den skal. Ikke mindst får du de bedste redskaber, til at skabe en plan der virker optimalt for netop dig!

Føler du at din træning er gået i stå og der går længere tid mellem du ser fremskridt, kan det være en god idé at få hjælp af en personlig træner, for at komme over dit plateu. PT og Sundhed tilbyder 2 forskellige pakkeløsninger, der inkluderer alt hvad der er brug for, til at opnå netop dit mål. Kontakt mig hvis du har nogle ønsker der ikke er dækket i pakkerne, så vi kan sammensætte din personlige plan til en fordelagtig pris. 


Get Startet - Pakken

2 Månedlige træninger


For dig der vil se en forandring, om det er at starte med træning eller rykke videre til næste niveau er underordnet. Har du lysten finder vi vejen sammen!


Første måned: 1699,-

Følgende måneder : 999,-

All In - Pakken

5 månedlige træninger


For dig der vil sætte ekstra fokus på din træning, kost og udvikling for at vende hver en detalje gennem et tæt samarbejde med en Personlig træner.


Første måned: 2899,-

Følgende måneder: 2199,-

Alle forløb indeholder:

- Indledende samtale

- Fedt- og krops målinger
- Personligt tilpasset træning- og kostplaner

- Mulighed for daglig email/tlf korrespondance

- Løbende tilpasning af planer for optimale resultater

Kontakt

Tlf: +45 25 64 29 63

Email: Kontakt@PTogSundhed.dk


Booking tiderDer er mulighed for booking mellem 05.00-21.00
Kontakt for yderligere info og mødebooking


Copyright © All Rights Reserved