Om PTogSundhed

OBBC
Rugårdsvej 23
5000 Odense C

Kontakt@PTogSundhed.dk

+45 25 64 29 63

Hvem er PT og Sundhed?

Personlig Træner ProfilSion Antonisen, 27 år

 

Uddannelse:

Jeg studerer Ernæring og sundhed, med speciale i sundhedsfremme og diætetik (herunder toning til Klinisk Diætist), som fokuserer på vejledning af individuelle personer og mindre grupper.  Jeg er tidligere uddannet Fitness Instruktør og Personlig Træner gennem CPH West og har siden da arbejdet med faget Personlig træning, foruden mit arbejde som Instruktør i Bike, Funktionel Træning og Bootcamps.

 

Målgruppe:

Ønsker du at opnå et vægttab og skabe de bedste muligheder for at holde det, uden at vende tilbage til udgangspunktet, er du kommet til det rette sted.

Målgruppen for mit arbejde er hovedsageligt 18+ der ønsker en reduktion i deres fedt%. Vi arbejder mod målet med en holistisk tilgang og får planen til at passe ind i netop dit liv.

Derudover har jeg erfaring med planlægning af forløb til både øget styrke, samt muskelmasse.

Mit fokus er i høj grad at skabe et solidt fundament for udvikling, vedhjælp af kost- og livsstilsændringer, som støtte til den tilrettelagte træning.

 

Vejledning i kost:

Jeg vejleder omkring kost, både som en del af et forløb sammen med træning og som en særskilt vejledning hvor der udelukkende er fokus på kosten.

Vi kigger nærmere på hvordan kosten spiller en rolle i dit liv og hvordan vi bedst muligt strukturerer den, i samspil med din dagligdag, for at opnå dit mål.

 

Tider der undervises i:
Mine tider er meget fleksible og der er mulighed for booke træning og konsultationer imellem 05.00 og 21.00. 

Kontakt

Tlf: +45 25 64 29 63

Email: Kontakt@PTogSundhed.dk


Booking tiderDer er mulighed for booking mellem 05.00-21.00
Kontakt for yderligere info og mødebooking


Copyright © All Rights Reserved